Veel gestelde vragen

  • Home
  • Veel gestelde vragen
Wat is de garantie op de ACOND warmtepomp?

De standaard garantie voor alle onderdelen van de ACOND warmtepomp bedraagt 5 jaar. Dit geldt voor zowel de warmtepomp als voor de compressor.

Hoe lang duurt de montage van de warmtepomp?

Voor de installatie van een ACOND warmtepomp moet u rekening houden met één tot twee dagen voordat hij in bedrijf kan. De door ons opgeleide en vakbekwame installateurs zorgen voor een veilig, goedwerkend systeem.

Moet mijn woning eerst geïsoleerd worden voordat ik een ACOND warmtepomp aanscshaf?

De ACOND PRO is zo ontwikkeld dat hij tot hoge temperaturen kan verwarmen. Het is dus niet noodzakelijk om eerst de woning te isoleren, daar de warmtepomp met gemak temperaturen tot 70 graden haalt en dus ook geschikt is voor oude, minder goed geïsoleerde woningen. Natuurlijk heeft u altijd profijt bij de isolatie van uw woning, echter is dat voor deze warmtepomp geen pré.

Kan de ACOND warmtepomp koelen?

Jazeker, met de ACOND warmtepomp kunt u ook koelen.

Kan de ACOND warmtepomp mijn huis verwarmen?

Het is natuurlijk ten aller tijden belangrijk om voorzichtig te zijn bij het kiezen van een warmtepomp. Niet alle warmtepompen werken even efficiënt bij lage buiten temperaturen. Helemaal wanneer er een hoge verwarmingstemperatuur nodig is. Daarom is het belangrijk om bij het vergelijke altijd de maximale uitgaande watertemperatuur van de compressor te checken. Een hoge maximale uitgaande watertemperatuur betekent dat er zelfs bij vorst zuinig verwarmd kan worden zonder daarvoor extra elektrisch bij te verwarmen.

Daarbij is de ACOND warmtepomp uitgerust met een scroll compressor die in deze omstandigheden efficiënter werkt dan roterende compressoren. Daarnaast heeft het R290 koelmiddel een beter werkbereik. Dit betekent dat er hogere besparingen en een langere levensduur op de warmtepomp zit.

Natuurlijk kijken wij naar de grote van de woning, isolatie waarde en het huidige verbruik bij het bepalen van het vermogen van de warmtepomp.

Wat is het geluidsniveau van de ACOND warmtepomp?

Wij durven te zeggen dat de ACOND hoge temperatuur warmtepomp momenteel de stilste op de markt is. Met een geluidsniveau van 49 dB op vol vermogen op 1 meter afstand, is dit op 3m nog slechts 32 dB. Dit zorgt ervoor dat de ACOND warmtepomp ruim onder de norm ligt van maximaal geluidsniveau die het mag produceren op de erfgrens.

Wat is de levensduur van de ACOND warmtepomp?

De levensduur van een warmtepomp hangt sterk af van een aantal zaken. Hieronder vallen onder andere de gebruikte onderdelen en materialen. De RVS buiten unit gaat langer mee dan een warmtepomp van gelakt plaatstaal. Daarnaast heeft een scroll compressor een langere levensduur dan een Twin Rotary Compressor. De ACOND warmtepomp gebruikt het R290 koelmiddel, ook wel propaan,  voor een groter werkbereik die zelfs de limieten niet bereikt bij lage buitentemperaturen. Al deze zaken zorgen voor een langere levensduur van de warmtepomp.

Hoeveel ga ik besparen met een ACOND warmtepomp?

Dit is voor elke woning anders. Dit is dan ook afhankelijk van de woning, isolatie waarde, verbruik, gezinssamenstelling enz. De precieze besparing is dus lastig te bepalen. Wel kan gezegd worden dat u, naast het feit dat verwarmen met een warmtepomp vele malen duurzamer is dan gas, behoorlijk op uw energiekosten kunt besparen!

Is de installatie inclusief aansluiting op het verwaming en tapwater systeem?

De door ons opgeleide installateurs zullen de ACOND warmtepomp volledig aansluiten op uw huidige installatie, zodat deze na installatie ook meteen in bedrijf genomen kan worden.

Welk type kunnen geleverd worden?

Bij ACOND zijn wij ervan overtuigd dat snelle levering in deze tijden een must is. Daarom kunnen wij in bijna alle gevallen snel schakelen en uit voorraad leveren. Wanneer wij niet uit voorraad kunnen leveren, zal de ACOND warmtepomp binnen enkele weken geleverd kunnen worden.

Is de ACOND ook verkrijgbaar voor een installateur?

Het is zeker mogelijk om als installateur een ACOND warmtepomp te verkrijgen. Zo werkt ACOND binnen Nederland met meerdere groothandels waar de ACOND warmtepomp in de meeste gevallen uit voorraad geleverd kan worden.  Op deze manier heeft u altijd een verkooppunt in de buurt.

Hoe kunt u een ACOND warmtepomp aanschaffen als consument?

De ACOND hoge temperatuur is voor iedereen verkrijgbaar. Eco2all is officieel importeur van de ACOND warmtepomp binnen Nederland. Als groothandel werken zij samen met dealers en installateurs door heel het land. Via deze partners is het voor iedereen mogelijk om de geweldige stille warmtepomp aan te schaffen. Mocht u meer informatie willen over deze warmtepomp, neem dan een kijkje op ACOND hoge temperatuur warmtepomp | Eco2all

ACOND installeert zijn warmtepompen door heel Europa en wordt geproduceerd in Tsjechië. De ACOND warmtepompen kenmerken zich met name door de RVS uitstraling, extreem stille werking en een hoog rendement met hoge kostenbesparingen.

ISDE subsidie

    Pro-R

  • Subsidie: € 3.450,-
  • ISDE NR.: KA20997

    Pro-N

  • Subsidie: € 2.700,-
  •  ISDE NR.: KA20996

    Grandis PR

  • Subsidie: € 3,675,-
  • ISDE NR.: KA27903

     Grandis PN

  • Subsidie: €2925,-
  • ISDE NR: KA27902

In geheel Nederland verkrijgbaar

© 2022 Acond a.s. Alle rechten voorbehouden

Vytvořil Dapeshop.cz